Handicap

Esbjerg Airport er tilgængelig for alle.

Bygningen er derfor bygget i et plan med brede skydedørs partier, så også kørestolsbrugere og gangbesværede har let adgang.

Har du brug for hjælp?

K

Med bus

I Esbjerg Airport er busholdepladsen lige ved terminalbygningen og giver nem adgang nem adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere. Har du brug for assistance for at komme fra bussen og gennem lufthavnen, er du velkommen til at kontakte Trafikcentret +45 7616 9001.

K

Med bil

Handicap parkering findes lige overfor terminalbygningen. Har du brug for assistance for at komme fra parkeringspladsen og igennem lufthavnen, er du velkommen til at kontakte Trafikcentret +45 7616 9001.

K

I lufthavnen

I Esbjerg Airport har du mulighed for at låne en kørestol. Kontakt Trafikcentret på tlf.: +45 7616 9001 forud for ankomst i lufthavnen. Så har vi mulighed for at stå klar med kørestolen allerede på parkeringspladsen.

Hjælp os med at hjælpe dig

Jo bedre forberedte vi er, jo bedre kan vi hjælpe. Meddel derfor gerne allerede, når du booker billetten ved Esbjerg Airports’ Billetkontor eller flyselskabet, hvilken slags assistance, du har brug for.

Vi kan blandt andet assistere med

  • Hjælp til check ind
  • Hjælp til at komme igennem security
  • Hjælp til at komme ombord på flyet eller fra borde.

Usynligt handicap

Esbjerg Airport skal være tilgængelig for alle og vi vil gerne gøre oplevelsen i lufthavnen så god og ubesværet som mulig.

Dette gælder både for rejsende med synlige såvel som usynlige handicap. 

Flere internationale lufthavne bruger Solsikkesnoren som et internationalt symbol på usynlige handicap. Dette gælder også i Esbjerg Airport. 

Har du brug for lidt mere tid, tålmodig eller hjælp fra os, kan du henvende dig til vores personale eller Trafikkontoret, som kan give dig en gratis Solsikkesnor.

Der kræves ingen dokumentation for at få Solsikkesnoren udleveret.