Søg på websitet

Hvis du ikke kan finde det, du søger, er du velkommen til at ringe til os
på +45 89987623 eller skrive på info@esbjerglufthavn.dk


Vælg dit foretrukne sprog

Vælg venligst fra listen nedenfor.

Din rejse

Nyt ruteinitiativ

Flyv direkte fra Esbjerg Airport til destinationer i Europa. Esbjerg Airport og flyselskabet DAT har indgået et nyt samarbejde, hvor virksomheder kan flyve direkte fra lufthavnen til den ønskede destination.

Mange af lufthavnens ruter er øjeblikket lukket pga. coronapandemien. Men en del virksomheder har fortsat behov for at flyve ud i verden. Derfor har Esbjerg Airport og DAT indgået et samarbejde, hvor lufthavnen koordinerer rejsen for virksomheden, og flyselskabet sørger for at flyve til den ønskede destination.

Charterflyvning og ruteforslag

I løbet af de sidste par måneder, har en virksomhed fra Esbjerg området allerede fløjet flere charterflyvninger med DAT fra Esbjerg Airport til destinationer i Europa.

”Det var på baggrund af disse flyvninger, at ideen opstod med at etablere et nyt samarbejde med DAT om at udbyde charterflyvninger fra Esbjerg Airport, fortæller Katrine V. Kristensen, Traffic Center Coordinator i Esbjerg Airport og fortsætter: ”Vi ved, at der er behov for at flyve til Stavanger og Aberdeen, og så har vi en forventning om at Humberside også kunne være en destination. Indenfor den nærmeste fremtid, vil der blive udbudt ugentlige flyvninger til disse destinationer. For lufthavnen er det yderst vigtigt at kunne servicere virksomhederne i vores nærmarkedet – også under coronapandemien, så de ikke finder alternativer”.

”DAT har fløjet charterflyvning i over 30 år og betjent Esbjerg Airport med ruteflyvning siden 1996, og dermed stor erfaring på området. I oplægget med Esbjerg Airport kan virksomheder f.eks. tilkøbe halvdelen af sæderne ombord på flyet. De resterende sæder vil blive udbudt, så andre virksomheder kan købe det antal sæder, der er behov for”, siger Robert Rungholm, Commercial Manager i DAT. 

Prisen er det samme som rutefly

”De fleste tænker, at sådan et setup virker meget dyrt, men prisen på en billet vil umiddelbart være den samme, som det koster med et almindeligt rutefly. Fordelen er selvfølgelig direkte flyvninger, som er tidsbesparende, nem planlægning og mulighed for at forberede sig samt netværke ombord på flyet. Indenfor kort tid vil vi kontakte virksomheder i vores nærområde og præsentere dem for vores nye initiativ. Vi håber, at mange vil benytte sig at tilbuddet”, slutter Katrine V. Kristensen.

Media henvendelse til:

Esbjerg Airport
Katrine V. Kristensen på kvk@ekeb.dk eller 20 48 68 55

DAT
Robert Rungholm på robert@dat.dk eller 76 92 30 54

Covid 19 – Stay safe:
Passagerer kontrolleres altid for negativ coronatest ved check-in. Ydermere bliver flyene desinficeret før og efter flyvning.

Parkering:
2 timers gratis parkering.

Taxfree shopping:
Mulighed for taxfree shopping inden afrejse. Skymeal: Nyd en forfriskning inden afgang i lufthavnens cafeen.

Din hurtige vej til

Destinationer